Plébániai tevékenységünk

Plébániai tevékenységünk

 

Plébániai Karitász

E-mail cím: pasaret.karitasz@gmail.com

vagy a templom portáján lehet üzenetet hagyni (H-SZO.: 8.00-20.00, V.: 8.00-12.00)

Teremhasználat

A plébániai termek beosztása és a templomi programok itt tekinthetőek meg.

Könyvtár

Könyvtárosi segítség kérhető csütörtökön 19.00-20.00 és vasárnap 18.00-19.30 között vagy a pasaretikonyvtar@gmail.com címen. Köszönettel és nagy örömmel fogadjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a könyvtárosi munkában. Jelentkezni a pasaretikonyvtar@gmail.com e-mail címen vagy a 06-20-8232538 telefonszámon lehet.

A 2012-ben megújult könyvtár polcain lelkiségi irodalommal, családdal és gyermeknevelési kérdésekkel foglalkozó munkákkal, közösségépítéssel kapcsolatos kiadványokkal, valamint szépirodalommal, teológiai, dogmatikai, és a Szentírás értelmezését segítő kötetekkel várjuk a híveket!

A könyvtár mindenki számára folyamatosan nyitva áll.

Kölcsönözni a fehér címkés könyveket lehet a könyvtárban kihelyezett rend szerint. A piros címkés könyvek csak helyben olvashatóak, kölcsönözni nem lehet őket.

Katalógus. A plébániai könyvtár több ezer kötetes katalógusának digitalizálása folyamatosan történik. Az itt elérhető adatbázist ennek megfelelően rendszeresen frissítjük. A végleges könyvtári felület elkészültéig szíves türelmeteket kérjük.