Hirdetések
Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy...

...az aktuális heti hirdetések itt olvashatók.


-KILÁTÓ néven Mentálhigiénés Központ indult a Kájoni házban, hogy a lelki egészség megőrzéséhez különböző formában segítséget nyújtson az idefordulóknak. A képzett mentálhigiénés szakemberek tudásukkal, odafordulásukkal és empátiájukkal segítik a betérőket. A segítő beszélgetés és az önismereti csoport mellett sorstársi csoportok is működnek: édesanyák, párkeresők, elváltak ill. krízisben lévők számára. Részletek a Kilátó honlapján olvashatók.

- A hittanórák és csoportok rendje itt megtalálható. Az iskolai hittanok rendje az iskolai órarend szerint van.

- A perui bennszülött indiánok között szolgáló Finta Lajos atya missziós tevékenységéről tartott vetített képes előadást, mely itt meghallgatható. Lajos atya a Metanoia videóportálon is mesél munkájáról: 1. rész, 2. rész, 3. rész. Szeretettel kéri imáinkat és köszönettel fogadja az anyagi támogatást a 11773102-08506627-es bankszámlaszámra.

- A Kájoni ház előadás-sorozatainak - Alapozó kurzus, Ferences Ifjúsági Kurzus, Szülősuli - hanganyagai és a plébániai lelkinapik felvételei a Pasaréti Ferences Alapítvány honlapján megtalálhatók és meghallgathatók.

- Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Pasaréti  Plébániai Szaknévsort, melyben a plébánia olyan hívei találhatók, akik szaktudásukkal szívesen állnak rendelkezésre a plébánia tagjai számára. Köszönettel fogadunk további jelentkezéseket illetve ajánlásokat.

- A  plébánia facebook oldala. Lájkoltad már?