Aktuális hírek

Aktuális hírek

 

A honlapon bejelentkezés nélkül megtekinthetők a facebook oldal hírei is, itt.


Köszönetek

 

 

 


Creighton módszer
A Creighton módszerről tartanak előadást Móger-Rassay Virág és Carreno Bea, június 4-én a Rózsafüzér Királynője plébánián a Thököly úton (az 5-ös busz vonalán)

Az előadás ősszel a Kájoni házban ismétlésre kerül!

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

 

 

 

 

 

 


Pünkösdi férfizarándoklat 2019

A jelentkezési lapIDE kattintva elérhető.

 


 
Gyere te is ferencesnek!

 


Programfüzet
Megjelent plébániai programfüzetünk tavasz-nyári példánya, amelyből a vonatkozó hónapok pasaréti eseményeiről tájékozódhatunk: http://pasaret.ofm.hu/programfuzet/

 

 

 

 


Pasaréti tavasz a szentmiséken
A tavasz megérkeztével a vasárnap 10.00 és 11.30-as miséken megnyitjuk az elkerített templomkertet – a templom Pasaréti út felé eső kertrészét-, ahová a templomhajó bal sarkában lévő ajtón lehet kimenni. Ezzel a lehetőséggel a türelmetlenebb gyerekekkel érkezők misehallgatási lehetőségeit szeretnénk segíteni, ugyanis itt kihangosító segítségével kapcsolódhatnak be a liturgiába. A hangerő szabályozóját a két ajtó találkozásánál érhetik el, ezzel az utcazajhoz mérten tudják igazítani a külső hang erősségét.


Pasaréti Körkép
Megjelent egyházközsegi újságunk nagyböjti száma. Nyomtatott formában április 4-től lesz elérhető a templomban.
Fontosabb témak: gyónási es gyóntatási gyakorlatunkrol, a kolostor 1959-es bezárasi tervérol es megmenekülésérol, felújítási terveinkről,  a húsvéti ünnep jelentőségéről, interjúk a plébániai élet különböző területeiről, személyiségeiről.